Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή ανακοίνωσης

25.05.2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 

«Μονάδες Εντατικής Θεραπείας» 

Πρόσκληση – Προκήρυξη 

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στις «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας» και τις πιο κάτω ειδικεύσεις: 

1. Επείγουσα Νοσηλευτική 

2. Επείγουσα Θεραπεία Παίδων 

για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Την διοικητική Υποστήριξη του ΠΜΣ ασκεί η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η διάρκεια του ΠΜΣ για απόκτηση ΔΜΣ είναι τέσσερα (4) εξάμηνα. Η διδασκαλία των μαθημάτων πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο «Κ. Γαρδίκας» και άλλες εγκαταστάσεις του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός» και άλλων νοσοκομείων ανάλογα με την ειδίκευση επιλογής. 

Για την απόκτηση ΜΔΕ γίνονται δεκτοί, κατόπιν επιλογής, κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών των Τμημάτων Ιατρικής Σχολής, Νοσηλευτικής καθώς και όλων των συναφών επιστημών υγείας της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής. καθώς και απόφοιτοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων της αλλοδαπής. 

Τα επιπλέον κριτήρια επιλογής των υποψηφίων των εν λόγω κατηγοριών καθορίζονται από την Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) του προγράμματος. 

Ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών που θα επιλεγούν και θα εγγραφούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο ΠΜΣ για απόκτηση ΔΜΣ είναι έως και πενήντα (50) με δυνατότητα αυξομείωσης ανάλογα με τις επιδόσεις των υποψηφίων. 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ